Voetbal spelletjes

Voetbal maar daarnaast ook andere voetbal spelletjes zijn razend populair. Zo schaffen supporters producten van hun favoriete club aan en steunen ze hun club in goede en slechte tijden. Zo worden er om het voetbal heen complete voetbal games bedacht om het spel en de spelers na te bootsen. Zo zijn er voor de videogame consoles de beste voetbal games uitgebracht om te spelen met je favoriete voetballers. De voetbal spellen worden ieder jaar weer realistischer waardoor het lijkt alsof je zelf op het veld staat. Heb jij favoriete voetbalspellen?

Hieronder een selectie aan de beste voetbal games voor Playstation, Xbox of PC!

Pro Evolution Soccer 2019 (PES)

Pro Evolution Soccer is een voetbal video game waarbij je met bekende voetballers online kan gamen. De game geeft je de optie om je eigen team samen te stellen om vervolgens tegen andere te voetballen. In de story modus kan jij met je karakter je eigen weg van profvoetbal afleggen beginnend onder aan de ladder. Ook worden verschillende voetbal locaties en arena's opgenomen in de game waarvan je er misschien wel een paar herkent. Het spel boost een real life spel na waarbij het een heel realistisch gevoel krijgt door de beste visuals en je diep ingaat op je voetbal spellen.

FIFA 2019

Dit ieder jaar opnieuw uitkomende voetbal game is een echte liefhebber bij het publiek. Doordat het spel licenties heeft verkregen van UEFA kunnen ze aan de slag met verschillende leagues en is aanbod aan teams, spelers en locaties enorm. Kies uit je favoriete clubs van de UEFA Champions League, Europa League of Supercup en verbeter je voetbal skills. Speel met de bekendste spelers en stel je eigen team samen om tegen andere online spelers of vrienden te spelen in de beste voetbalcompetities ter wereld. Wissel je teamspelers en kies je tactiek om iedere wedstrijd te winnen!

Copyright 2023 - Voetbalmax.nl | Sitemap